Снощи една турбо-пуйка GTV засечена на 20-та поликлиника. Bouncer-a
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеАз! Аз!Ти си първият, които ми отговаря на поздрава. Повечето ме гледат като голям камък.
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеП.С. Много лъсната Алфичкатаsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеПознато ми е, ма кво да се прави... честно казано приятно ме изненада, тъй като си първият Колега, който не познавам, а ме поздравява на пътя!
10х !
Русичко агънце
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеТи беше забелязан миналата седмица на Дойран и Гоце Делчев...имаше някакво агънце до теб
Русичко агънце.
sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеМда - в Сряда, а агънцето е приятелката ми.
П.С. видях още си се возиш с капачките
Comment
-
В момента на ул. Динитър Атанасов (позната като Праскова) красива 156 -ца с цифрички 7444! Доста алфи има с 4-ки майчеИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеВ момента на ул. Динитър Атанасов (позната като Праскова) красива 156 -ца с цифрички 7444! Доста алфи има с 4-ки майчеAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment